VINTERSANGHELG

DSC00832

VINTERSANGHELG 

Helga 10.-11. febraur 2018 arrangerte Ung i Kor Midt Vintersanghelg for barn og ungdom mellom 11 og 19 år. Vintersanghelga er en slags miniversjon av SommerSangUka som vi arrangerer hver sommer. I år hadde vi satt et tema for helgen – Winter Wonders! Gunnhild Hasund og Christer Aannestad var instruktører og det ble øvd inn spennende arrangement av låter som fremførtes på avslutningskonsert søndag. Ung i Kor Midt arrangerer VinterSangHelg hvert år, så det er bare å følge med!

PRAKTISK INFORMASJON

Når og hvor foregår vintersanghelga?

Byåsen skole i Trondheim

Hvem kan delta?

Arrangementet er åpent for alle mellom 11 og 19 år!

Hva koster det?

Det koster 600,- å delta (søskenrabatt: 100,- i avslag pr. deltaker). Prisen inkluderer alle måltider f.o.m middag på lørdag t.o.m lunsj på søndag.

Påmelding:

Kommer.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med Anne-Grethe Nyhaug via mail; midt@ungikor.no eller telefon; 73883320.

For å få et bedre inntrykk over hva VinterSanghelga er, kan du lese litt om VinterSangHelga 2016: 

En solrik lørdag formiddag ankom 41 forventningsfulle, unge sangere Byåsen Skole. Etter registrering og velkomst ble det oppvarming og innøving av låter med instruktørene Christer Aannestad og Gunnhild Hasund. På repertoaret sto “Goodbye Yellow Brick Road” av Elton John, “Don’t Worry Be Happy!” av Bobby McFerrin, “Emmylou” av First Aid Kit og “Villemann og Magnhild” (Norsk folketone fra Telemark) inspirert av Apes and Babes sin versjon. Deltakerne fikk nok å bryne seg på. To av låtene ble jobbet med i felleskor, de andre to ble fordelt på hver sin gruppe.

Sener på lørdag hadde vi en veldig flott huskonsert, hvor deltakerne på forhånd hadde meldt seg på. Etter kveldsmat, ble det disko, kiosksalg, lek og moro, før noen av deltakerne dro hjem og andre gikk å la seg på klasserom. Neste morgen, etter frokost og felles lek, ble det duket for øving igjen, og helga ble avsluttet med å presentere hva deltakerne hadde jobbet med for venner og familie.

Både kjente sangere (som har vært med på blant annet SommerSangUka tidligere), og mange nye sangfugler deltok på VinterSangHelga, og alle dro forhåpentligvis hjem med en utvidet venneliste, ny kunnskap og ny inspirasjon. Både VinterSangHelga og SommerSangUka er sosiale og lærrerike tilbud -en arena der barn og unge kan fordype seg i musikkinteressen og finne venner for livet som deler samme interesse.

 

 

DSC00739DSC00803

irisogsofielyngværsirilinn og aurora

majaoghannahmolde

IMG_2843DSC00785

 

Gunnhild Hasund er utdannet Lektor i musikk ved Institutt for musikk i Trondheim. Hun jobber som freelance sangpedagog, og driver sin egen musikkskole med fokus på voksne amatører. I tillegg dirigerer hun og arrangerer for fem kor. På fritiden spiller hun konserter med egne låter, og i 2013 ga hun ut ep’en: Kaleidoscopic View. 

Christer Aannestad er utdannet klassisk sanger og sangpedagog fra musikkonservatoriet i Trondheim. Han har i tillegg en mastergrad i kunstfagdidaktikk fra NTNU – Program for lærerutdanning. Christer jobber freelance som sanger og sangpedagog, og er ansatt ved ulike musikkskoler i Sør-Trøndelag. I begynnelsen av juni 2016 avslutter han et 3-årig utdanningsforløp i Komplett Sangteknikk.