Vintersanghelg i Harstad

Nordlys

– Slutten på mørketida

Påmeldingsskjema

NB! Vi utvider påmeldingsfristen ut uke 4!

Er du mellom 13 og 18 år og liker å synge? Ung i Kor Nord inviterer til vintersanghelg 8.-10. februar på Kanebogen skole i Harstad! Denne helga får du synge masse i kor, bli kjent med andre som er like glade i sang som deg og ha det masse moro! Temaet for helga er nordlys, med nordnorske sanger som hører til tida vi er inne i.

Instruktør på kurset er Mariann Villanger Fiskeseth. Mariann fullførte sin mastergrad i rytmisk sang ved Musikkonservatoriet i Tromsø i 2018, og gikk deretter rett til jobb som sangpedagog på Bårdarakademiet i Oslo. I tillegg jobber hun som musikklærer på Furuset skole og frilanser. Hun har lang fartstid som både sanger og instruktør og har jobbet mye med ungdom.

Vi avslutter hele helga med konsert på søndag klokka 13:00. Her oppfordrer vi til å melde på egne nummer også, enten alene eller sammen med andre deltakere! Det blir pianist tilgjengelig på kurset.

 

Praktisk informasjon

Kurset foregår på Kanebogen skole i Harstad, og de som trenger overnatting får bo hjemme hos korister fra Harstad guttekor.

Påmelding innen 11. januar gjøres her
Pris: 500 kr
Påmeldingsavgiften inkluderer overnatting og måltider. Kurset begynner og slutter slik at man kan reise til og fra med Hurtigbåt retning Finnsnes og Tromsø.

Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss på nord@ungikor.no!