SommerSangUka 2019 – kurs for 20+!

Vil du være med og synge konsert med Pitsj på Storgata Camping 25. juni?

Link til påmeldingsskjema

Etter interesse fra flere har vi bestemt oss for å lage kurs for de fra 20 til 26 denne Sommersanguka! Kurset vil være på Kulturskolen i Tromsø 22.-25. juni. På kurset vil man lære om hvordan man kan jobbe med rytmisk musikk i kor og vokalgrupper, hvordan man kan bli flinkere til å lytte til hverandre, hvordan man kan få en god klang og mye mer. Dette blir både lærerikt og sosialt, og du får sjansen til å bli kjent med andre som er like glad i sang og musikk som deg!

Kurset avsluttes med en stor konsert sammen med alle deltakerne på Sommersanguka og vokalgruppa Pitsj på Storgata camping. Dette blir supergøy!

Instruktørene

Benedikte Kruse er fast medlem av vokalgruppa Pitsj, og sanger, produsent og komponist for improvisasjonsensemblet Små Grå. Hun er også fast medlem av Plutselig Barneteater som spiller improvisert teater for barn i tillegg til å ha sin egen podcast. Ved siden av dette jobber hun mye i studio med voicing og dubbing av tegnefilmer. Hun har dirigert en rekke kor, og holder ofte kurs og masterclasser. Benedikte studerer for tiden ved Norges Musikkhøyskole hvor hun tar en Master i vokalimprovisasjon.

Foto: Maria Gossé

Anja Skybakmoen  jobber som frilans sanger, komponist/tekstforfatter og sangpedagog og har masterutdannelse fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg er hun ansatt som musikalsk konsulent for Fargespill Oslo i 50% stilling. Hun er fast medlem i vokalgruppen Pitsj. Anja har gitt ut to soloalbum under eget navn. I februar 2019 gir hun ut sitt tredje soloalbum. Anja har vært korist for blant andre Morten Abel, Frida Ånnevik, Siri Nilsen, Susanne Sundfør, CC Cowboys og Jan Eggum.

Praktisk info:

Kurset varer fra 22.-25. juni og finner sted på Kulturskolen i Tromsø.

Pris: 750,-

Kost og losji: Deltakere på kurset 20-26 år har selv ansvar for overnatting. Mat er inkludert i deltakeravgiften, og det serveres frokost, middag og kvelds hver dag. Matpakke til lunsj smører vi selv under frokosten.

Påmelding: Meld deg på her innen 30. april.