SommerSangUka

SommerSangUka 2017

“Norsk på norsk”

Påmeldingsskjemaet finner du her. Påmeldingsfrist: 17. juli.

Nordkos 2013SommerSangUka er et sommerkurs for deg mellom 11-20 år som er glad i å synge. Sangere fra hele Nord-Norge kan melde seg på. SommerSangUka varer i fem dager og har et fullspekket program.

Deltakerne blir delt inn i grupper etter alder. I år er temaet for kursene  “Norsk på norsk”. I tillegg til de aldersbestemte kursene er det felleskor og undervisning i musikkteori. Vi tilbyr også individuell sangundervisning til de som ønsker det. SommerSangUka avsluttes med en konsert hvor vi viser frem hva vi har jobbet med.

Praktisk info
  • Starter tirsdag 15. august kl. 14.00, avsluttes lørdag 19. august ca. kl. 15.00
  • Sted: Kulturskolen i Tromsø, sør på Tromsøya. Lokaler med ensemblerom, aula og dansesaler.
  • Innkvartering: Bjerkaker barneskole. Nyoppussa skole som ligger i gangavstand til musikkonservatoriet.
  • Matservering: Det serveres frokost, middag og kvelds onsdag, torsdag og fredag.
    Tirsdag serveres middag og kvelds, lørdag bare frokost og lunsj.
    Matpakke til lunsj smører deltakerne selv under frokosten.
    Alle måltidene serveres på Bjerkaker skole.
  • Pris: Kr 2500 for medlemmer av Ung i Kor og Kulturskolen i Tromsø og kr 2800 for andre. Inkluderer undervisning, kost og losji.
    Pris uten overnatting: Kr 2000 (Ung i Kor/Kulturskolen i Tromsø) og kr 2300 for andre. Inkluderer undervisning og middag. Husk å ta med matpakke til lunsj.

FELLESKOR Instruktør: Benedikte Kruse

Benedikte er utdannet sanger og musikkpedagog fra Norges Musikkhøyskole. Hun har i tillegg en Bachelor i musikkvitenskap fra Københavns universitet.

Benedikte er fast medlem i vokalgruppa Pitsj. Hun er sanger, produsent og komponist i improvisasjonsensemblet ”Små Grå”, i tillegg til å medvirke- og turnere med flere prosjekter for Rikskonsertene. Ved siden av dette holder hun ofte kurs og er fast dirigent for ensemblet Birkelunden Brøstklang. Benedikte jobber mye i studio med voicing og dubbing, og har dubbet over 15 helaftens tegnefilmer.

KURS 11 – 12 ÅR Instruktør: Tove Reibo

Tove er pedagog, dirigent og styreleder i Ung i Kor Nord. Koret hennes har satt opp mange musikaler. På kurset får dere øve inn en minimusikal med sanger, kostymer og enkle replikker.

KURS 13 – 15 ÅR Instruktør: Heidi Solheim

Heidi jobber som fulltids musiker, komponist, produsent og bookingansvarlig. I tillegg driver hun sitt eget plate- og produksjonsselskap Pristine Music Production. Hennes rocke alias -Pristine- kommer med nytt album i juni 2017 og gjør det bra i det tyske musikkmarkedet.

Barneforestillingen Dinosaus er i disse dager og finne på veiene i Norge. Heidi har gitt ut 7 album i forskjellige sjanger og skriver musikk både på norsk og engelsk. Hun er utdannet vokalist ved musikkkonservatoriet i Tromsø, med fordypning innen musikkartistutvikling.

KURS 16 – 20 ÅR Instruktør: Tove Flæsen

Tove kommer fra Bodø. Hun har bachelor i rytmisk sang og i førskolelærer og holder nå på med en master i fagdidaktikk kunstfag. I tillegg jobber hun som sangpedagog på Tromsø Musikkskole, hvor hun har både enkeltelever og vokalgrupper. Hun har dirigert flere kor og synger selv i vokalensemblet Vokal Nord.