SommerSangUka Midt

Velkommen til SommerSangUka!

I år var temaet “Sound of Movies” –  en syngende musikalsk reise i filmmusikk!
Hvert år arrangerer Ung i Kor Midt SommerSangUka for sangglade ungdommer i alderen 11-19 år. SommerSangUka er sommerens musikalske og sosiale happening for alle som liker å synge! Her får du lære masse og ikke minst møtt mange andre som har samme interesser som deg!

«Selvfølgelig vil jeg komme tilbake til SommerSangUka! Jeg har vært med i to år nå, og jeg elsker folka som er med her og jeg får meg bare flere og flere venner, så jeg kommer til å fortsette å komme tilbake helt til jeg ikke får lov lenger.» -Deltager ved SommerSangUka

Workshops

SommerSangUka har 3 workshopgrupper. Hver workshop har sitt eget tema, og sangerne øver mot fremføring på avsluttende konsert for venner og familie. Instruktørene er svært dyktige og har vært med på SommerSangUka opptil flere ganger før.

Felleskor
I felleskoret deltar alle og det øves inn låter til avslutningskonserten.

Fordypningsemne
Deltagerne velger mellom fire forskjellige fordypningsfag:
det kan være dans, låtskriving, samspill eller andre temaer instruktørene våre er spesialister på.

Vi har også egen koreograf med koreografiundervisning og regi på avslutningskonserten! Våre ungdomsassistenter står for artige fellesaktiviteter.

SommerSangUka er fem dager fylt med sang og moro, og avsluttes med konsert for venner og familie. Møte gamle og nye venner, delta i sosiale fellesaktiviteter, spill, syng, dans og le!

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anne-Grethe Nyhaug via mail; midt@ungikor.no eller telefon; 73883320.