SommerSangUka Midt

Velkommen til SommerSangUka!

Hvert år arrangerer Ung i Kor Midt SommerSangUka for sangglade ungdommer i alderen 11-19 år. SommerSangUka er sommerens musikalske og sosiale happening for alle som liker å synge! Her får du lære masse og ikke minst møtt mange andre som har samme interesser som deg!

I år fyller SommerSangUka 10 år – og årets tema er Celebration! Vi gleder oss til å møte mange unge sangere som vil feire sammen med oss. SommerSangUka er fem dager fylt med sang og moro, og avsluttes med konsert for venner og familie. Møte gamle og nye venner, delta i sosiale fellesaktiviteter, spill, syng, dans og le!

Workshops

SommerSangUka har 3 workshopgrupper. Sangerne øver mot fremføring på avsluttende konsert for venner og familie.

Felleskor
I felleskoret deltar alle og det øves inn låter til avslutningskonserten.

Fordypningsemne
Deltagerne velger mellom tre forskjellige fordypningsfag:
det kan være dans, låtskriving, samspill eller andre temaer instruktørene våre er spesialister på.

Vi har med oss 6 svært dyktige instruktører som har vært med på SommerSangUka opptil flere ganger før.

Påmelding

Påmeldingsskjema finner du HER

Tid og sted

Torshus folkehøgskole, Orkdal. 5-9 august. 

Oppmøte og registrering mandag 5. august kl. 13.30

Hentekonsert fredag 09.august kl. 14.30

Deltagerne bor på Torshus folkehøgskole mandag til fredag. 

Deltageravgift

Medlem i Ung i Kor/ikke medlem i Ung i Kor: 2700/2500

Søskenrabatt: 2600,- per deltager

Avgiften dekker kost og losji.

Instruktører

Kim André Rønningen – sanger og multiinstrumentalist med røtter fra Østerdalen. Utdannet jazzmusiker fra konservatoriet i Trondheim med en kjærlighet til akustisk musikk. Fikk en delt 5.plass i The Voice i 2015 og var senere med på Beat for Beat på NRK. Begynner å bli veteranen på SommerSangUken, og er fast inventar i husbandet. 

Annelise Ofstad Aar har lang fartstid som sanger og sangpedagog, og er utdannet i musikkvitenskap ved NTNU. Hun jobber frilans som sanger, instruktør og prosjektleder og hun har vært ansatt ved Trondheim kommunale kulturskole som sangpedagog og bandleder siden 2007. 

Chrtister T. Aannestad er utdannet sanger og pedagog ved NTNU Institutt for musikk og er i tillegg autorisert lærer i Complete Vocal Technique. Til daglig jobber han som vokalpedagog ved Orkdal kulturskole, samt som frilans sangutøver, instruktør og foredragsholder i sitt eget firma, CA Vocal Arts. 

Gunnhild Hasund er utdannet lektor i musikk ved NTNU Institutt for musikk. Til daglig driver hun privatundervisning i sang gjennom Gunnhild Hasund Musikkskole. I tillegg dirigerer og arrangerer hun for 4 kor. 

Jeanette Paulsen er utdannet lektor i musikk og har en master i musikkvitenskap fra NTNU. Hun arbeider som sangpedagog i Orkdal kulturskole, og driver egen frilansvirksomhet som sanger og kordirigent. 

Michelle Bjerkli har utdannelsen sin fra Bårdar Akademiet (dans) og Nord Universitet (sang), og ferdigstiller nå sin mastergrad i musikk- og ensembleledelse. Hun jobber som sangpedagog, sanger og musikalpedagog og koreograferer også dansene som hennes elever opptrer med. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anne-Grethe Nyhaug via mail; midt@ungikor.no eller telefon; 73883320.

«Selvfølgelig vil jeg komme tilbake til SommerSangUka! Jeg har vært med i to år nå, og jeg elsker folka som er med her og jeg får meg bare flere og flere venner, så jeg kommer til å fortsette å komme tilbake helt til jeg ikke får lov lenger.» -Deltager ved SommerSangUka