SommerSangUka 2018

SommerSangUka 2018

“Music in motion”

Påmeldingsskjema finner du her.

Nordkos 2013SommerSangUka er et sommerkurs for deg mellom 11 og 20 år som er glad i å synge. Sangere fra hele Nord-Norge kan melde seg på. SommerSangUka varer i fem dager og har et fullspekket program.

Deltakerne blir delt inn i grupper etter alder. I år er temaet for kursene  “Music in motion”. I tillegg til de aldersbestemte kursene tilbyr vi i år et eget kurs for gutter. Deltakerene får synge i felleskor og får undervisning i musikkteori. Individuell sangundervisning tilbys de som ønsker det. SommerSangUka avsluttes med en konsert hvor vi viser frem hva vi har jobbet med.

Praktisk info
  • Starter mandag 25. juni og avsluttes fredag 29. juni
  • Sted: Kulturskolen i Tromsø, sør på Tromsøya. Lokaler med ensemblerom, aula og dansesaler.
  • Overnatting og matservering: Kulturskolen i Tromsø
  • Pris: Kr 2500 for medlemmer av Ung i Kor og Kulturskolen i Tromsø og kr 2800 for andre. Inkluderer undervisning, kost og losji.
    Pris uten overnatting: Kr 2000 (Ung i Kor/Kulturskolen i Tromsø) og kr 2300 for andre. Inkluderer undervisning og middag. Husk å ta med matpakke til lunsj.

Instruktører: Ingunn Skogstad Lingås, Tove Flæsen, Anika Neipp og Marius Solevågseide.

Marius Solevågseide skal ha kurs for gutter. Fra 3. klasse og oppover!

Marius er en erfaren sanger, sangpedagog, instruktør, arrangør og dirigent. Han er utdannet med master i utøvende rytmisk sang, og som pedagog er han opptatt av å undervise i sunn og god stemmebruk. Marius bor og arbeider i Oslo, og for tiden leder han to skolekor, et ungdomskor, et vokalensemble og er sangpedagog for en musikalgruppe i tillegg til å holde seminarer og kurs utenom dette. Han gleder seg veldig til SommerSangUka 2018, og han kommer til å skreddersy et program med musikken til noen av de mange flinke nordnorske mannlige popartistene som feks Kristian Kristiansen, Sondre Justad og Moddi.

Det blir tegnsangkurs for 11-12-åringene med Ingunn Skogstad Lingås.

Ingunn kommer fra Trondheim og er dirigent for Kor Hærli, som er et av tegnsangkorene i Trondheim. På tegnsang-kurset skal vi synge sanger med både stemme og tegn. Vi bruker tegn fra Norsk tegnspråk for å forsterke innholdet i tekstene. Tegnsang har en målsetting om å etablere en vennskapsarena mellom barn med hørselstap og hørende barn.

Tove Flæsen skal holde kurs for deg mellom 13 og 15 år.

Tove kommer fra Bodø. Hun har bachelor i rytmisk sang og i førskolelærer og holder nå på med en master i fagdidaktikk kunstfag. I tillegg jobber hun som lærer ved Kulturskolen, Tromsø kommune. Hun har dirigert flere kor og synger selv i vokalensemblet Vokal Nord. På kurset lærer dere om stemmebruk og rytmisk sang. Det blir også fokus på flerstemt sang.

Anika Neipp er instruktør på kurset for dere mellom 16 og 20 år.

Anika er tysk og kurset hennes foregår på engelsk. I tillegg til å opptre, underviser hun i jazz-sang og er utdannet ved Complete Vocal Institute i København. På kurset lærer dere om stemmebruk, og det blir hovedvekt på rytmisk, flerstemt sang.