SommerSangUka 2019

6.-10 august 2019 arrangerer Ung i Kor-Vest igjen uka for deg som elsker å synge! Dette er en uke fylt med latter, sang og nye vennskap. Og vi har plass til DEG!

Hva er SommerSangUka?

SommerSangUka 2018 er for alle født i 2000 – 2008 som elsker å synge! Gjennom fem intense dager jobber vi med mange ulike sjangre og musikalske uttrykk med fokus på stemme, musikalitet og musikkformidling. Vi skal synge sammen i store og små grupper med god oppfølging fra våre fantastiske instruktører.

Deler av SommerSangUka blir aldersdelt der de ulike aldersgruppene jobber med ulike låter og ulike instruktører. I år har vi med oss to helt nye instruktører som gleder seg til en uke med flotte ungdommer! Instruktører på SommerSangUka 2019 blir Sigrun Jørdre og Thea Meidell Sjule, og også i år har vi fått med oss vår kjære Tore Kloster som instruktør for dirigentkurset.

Dirigentkurset er en del av SommerSangUka og her får man erfaring og innblikk i mellom annet:
– dirigering/taktfigurer/slagteknikk
– Notelære
– oppvarmingsøvelser/sang/lek
– repertoarkunnskap
– sang i små grupper

Du skal etter å ha deltatt på dette kurset få erfaring i å stå foran koret og lede en sang, med teknikker innen slagteknikker, oppvarmingsøvelser og grunnleggende musikkteori. Tore Kloster er kursets instruktør. Han vil følge dere i gruppen og gi individuelle tilbakemeldinger underveis. Dere får en diplom ved fullført kurs i regi av Koralliansen.

Påmelding skjer via eget påmeldingsskjema. Klikk her!  påmeldingsfrist 17.mai!

Vi bor sammen på Kongshaug musikkgymnas i Os. Der får vi god mat og overnatting på internat i 2-3 mannsrom. Prisen  i 2019 er 2500,- for hele uka, dette inkluderer kost og losji, samt kurs og kursmateriell/noter.

BLI MED og skap nye minner for livet!