SørØst

PÅMELDING TIL SOMMERSANGUKA 2018

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor SørØst har gleden av å invitere sangere fra 11-20 år til Sommersanguka 2018.

Sommersanguka arrangeres i 2018 for 14.gang.
I år arrangeres det på Toneheim folkehøgskole i uke 26, 25.-30.juni

Det kommer til å bli arrangert felles busstransport den 25.juni fra Hotel Opera ved Oslo sentralbanestasjon.
I løpet av Sommersanguka deltar sangerne på workshops med dyktige danse – og sanginstruktører. De får undervisning i musikkteori i smågrupper i tillegg til masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en konsert for foreldre, venner og familie lørdag 30.juni

Les mer og meld deg på HER!

OM SØRØST

Ung i Kor SørØst er for Ung i Kor sine medlemskor i Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vest-Agder og Aust-Agder. Regionen ble stiftet 10. april 2015 og har sekretariat i Oslo.

Daglig leder Ung i Kor SørØst:
Veronica Seu Stokkmo

t: 93405316

Musikkonsulent
Julie Mathiesen Kleive
e: sorost@ungikor.no

ÅRSMØTE i UNG I KOR SØRØST
Ung i Kor SørØst avholder sitt årsmøte 7.april kl 13.00 på kunnskapssenteret i Sandvika er Øvre Torg 1.
Vi håper å se mange av medlemskorene våre på møtet slik at vi sammen kan skape god aktivitet i regionen.
VEL MØTT 🙂
WORKSHOP I RYTMISK SANG
Ung i Kor SørØst har gleden av å invitere sangere fra 13 år og oppover  til workshop lørdag 07.04.18.
Workshopen vil finne sted på Kunnskapssenteret i Sandvika fra klokka 10.00, med en avslutningskonsert 14.00.
 Beate Børli Løkken vil være instruktør på workshopen. Hun vil jobbe med rytmisk sang med særlig fokus på klang og stemmebruk.
Deltakeravgift er 500,- pr kor.
Vi sørger for enkel bevertning (frukt og kjeks), deltakerne må selv huske matpakke og vannflaske
Vi ønsker tilbakemelding på antall deltakere fra koret innen fredag 23.03.18.
Påmeldingsskjema finner du her: https://goo.gl/forms/8Hq1qpduxjFL0aUf2
Dette er en god mulighet for medlemskor i Ung i Kor SørØst-regionen til å møtes, og for ungdomssangere til å synge sammen med nye jevnaldrende.
Årsmøtet for Ung i Kor SørØst foregår samme dag, og årsmøtets deltakere vil være blant publikum på avslutningskonserten. På konserten oppfordres også deltakere fra ulike kor til å bidra med to låter fra sitt eget repertoar.