Sommersanguka 2019

Vil du være med og synge konsert med Pitsj?

Link til påmeldingsskjema

Sommersanguka 2019 i Tromsø blir noe utenom det vanlige. Kurset varer fra fredag 21. juni til onsdag 26. juni og er åpent for alle fra hele Nord-Norge mellom 11 og 20 år som liker å synge.

Sommersanguka har et fullspekket program med korsang, musikk og mulighet til å bli kjent med andre som har samme interesser som deg.

I år avsluttes hele uka med konsert tirsdag 25. juni på Storgata Camping sammen med vokalgruppa Pitsj. Dette blir supergøy og virkelig noe man ikke bør gå glipp av!

Instruktørene våre er Benedikte Kruse og Anja Skybakmoen, som begge synger i Pitsj. De sier dette om kurset de skal holde:

“På kurset vil vi være innom alle de viktigste elementene innen vokalgruppemusikk. Hvordan jobber vi rytmisk for å få det til å svinge? Hvordan lytter vi til hverandre og får fram melodien i låtene? Hva slags type klang kan man bruke? Hvordan kan vi selv improvisere fram fine versjoner av låtene?

Vi vil først og fremst jobbe med Pitsjlåter, og den siste dagen på kurset kommer resten av Pitsj opp fra Oslo for å synge med oss på den store konserten på Storgata Camping. Som vi gleder oss!”

Det blir også undervisning i musikkteori og mulighet for individuell sangundervisning.

Instruktørene

Benedikte Kruse er fast medlem av vokalgruppa Pitsj, og sanger, produsent og komponist for improvisasjonsensemblet Små Grå. Hun er også fast medlem av Plutselig Barneteater som spiller improvisert teater for barn i tillegg til å ha sin egen podcast. Ved siden av dette jobber hun mye i studio med voicing og dubbing av tegnefilmer. Hun har dirigert en rekke kor, og holder ofte kurs og masterclasser. Benedikte studerer for tiden ved Norges Musikkhøyskole hvor hun tar en Master i vokalimprovisasjon.

Anja Skybakmoen  jobber som frilans sanger, komponist/tekstforfatter og sangpedagog og har masterutdannelse fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg er hun ansatt som musikalsk konsulent for Fargespill Oslo i 50% stilling. Hun er fast medlem i vokalgruppen Pitsj. Anja har gitt ut to soloalbum under eget navn. I februar 2019 gir hun ut sitt tredje soloalbum. Anja har vært korist for blant andre Morten Abel, Frida Ånnevik, Siri Nilsen, Susanne Sundfør, CC Cowboys og Jan Eggum.

Undervisning og innkvartering: Kulturskolen i Tromsø

Matservering: Det serveres frokost, middag og kvelds, matpakke til lunsj smører vi selv under frokosten.

Pris: 2200 kr ved påmelding før 15. mars. 2500 kr ved påmelding etter dette. Pris inkluderer undervisning, kost og losji.

Annet: Avslutningskonserten blir i år på kveldstid den 25. juni, og det vil derfor være overnatting for de som trenger det fram til dagen etter dette.

Påmelding: Meld deg på her senest 15. april. Husk at det er billigere dersom du melder deg på innen 15. mars!