Kortreff på Storslett 28.-30. oktober 2016

Stjernekoret og Ung i Kor Nord inviterer til kortreff i Nordreisa.

På kortreffet får korsangerne bli kjent med nye venner og delta på mange sosiale aktiviteter samtidig som de får en stor dose av faglig påfyll. Vi sover, spiser og synger på Nord-Troms vgs, skolested Nordreisa. Lørdag har vi huskonsert på scenen i gymsalen, da kan korene synge en eller to sanger fra sitt eget repertoar – og etterpå blir det dans og musikk.

Seminar med tegnsang

TegnsangTegnsang er tegnspråk satt sammen med korsang. Ideen startet i skolekor med stor andel av hørselshemmede elever, men også hørende sangere har både utbytte og glede av tegnsang. Tegnene støtter hovedordene i en sang slik at teksten blir lettere å oppfatte, forstå og huske. Samtidig skaper tegnene bevegelse i koret slik at det blir vakkert å se på.

På kortreffet vil både sangere, ledere og tilhørere få en god introduksjon til tegnsang, for å øke muligheten for inkludering av hørselshemmede.

De aldersdelte seminarene vil øve inn 2-3 sanger hver i løpet av helgen, og i tillegg vil vi øve inn ett fellesnummer. Sangene presenteres for foreldre og annet publikum på en konsert søndag formiddag.

Praktiske opplysninger

Kortreffet arrangeres på Nord-Troms VGS, skolested Nordreisa, se kart her.
Storslett er kommunesenteret i Nordreisa, i region Nord-Troms.
Offentlig transport: med Widerøe til Sørkjosen, eller med rutebuss til Storslett.

Pris inkl. undervisning, kost og losji:
Medlem i Ung i Kor: 400,- pr. person
Ikke medlemmer: 500,- pr. person

Påmeldingsfrist 2. oktober, link til skjemaet: http://goo.gl/forms/v7vSp5gktu
Kontakt oss på nord@ungikor.no eller ring Tove Reibo på tlf: 913 40 920

Lokal kortreffarrangør: Stjernekoret

MormorStjernekoret er et aktivt barnekor som holder til på Storslett i Nordreisa. Vi er 30-40 sangere fra 3 til 12 år fordelt på 3 aldersdelte kor: Rakettan, Kometan og Satelittan.

Hvert år har vi et stort prosjekt, som oftest en temakonsert eller en forestilling. Bildet over er fra forestillingen vår om Mormor, basert på musikalfilmen fra 2013.

Årets store prosjekt er å invitere dere til kortreff.
Velkommen til Nordreisa!