Ung i Kor Midt

SOMMERSANGUKA

Hvert år arrangerer Ung i Kor Midt SommerSangUka for sangglade ungdommer i alderen 11-19 år.

For mer informasjon trykk HER!

KORSTEVNENE

felleskoret på festkonsertenHvert år arrangeres korstevner for barne- og ungdomskor samt aspirantkortreff i samarbeid med Ung i Kor Midt. I 2018 ble korstevnet arrangert av Korintern på Stjørdal, og det ble som vanlig et flott arrangement. Trykk HER for mer info.

VINTERSANGHELG

DSC00832

Ung i Kor Midt arrangerte Vintersanghelg for tredje gang i februar! Den fant som vanlig sted på Byåsen skole i Trondheim. Temaet for VinterSangHelgen 2018 var “Winter Wonders”. Trykk deg videre for mer info.

SANGKURS I MØRE OG ROMSDAL

Ung i Kor Midt sitt bilete.

Ung i Kor Midt arrangerte sangkurset Kor Kjekt i Ålesund 9 juni. Kurset gikk av stabelen i Parken kulturhus. Mer info finner du HER.

MEDLEMSKOR

SJUNGOM            HER finner du liste over medlemskorene i Ung i Kor Midt. Vi har både barnekor, ungdomskor og studentkor i vår medlemsmasse. Bildet over er av studentkoret Tinnitus. Vi har i dag 51 medlemskor fordelt på fylkene Møre og Romsdal og Trøndelag.

TEGNSANG

Tegnsang logo                     Blant medlemskorene i Ung i Kor Midt har vi fire tegnsangkor. “Kor læne” ble etablert i 2000 og gjennom prosjektet “Tegnsang i et inkluderende fellesskap” ble det i 2010/11 etablert ytterlige fem tegnsangkor på fem andre barneskoler i Trondheim. Ung i Kor Midt jobber for tiden med videre spredning av tegnsang, og høsten 2018 går vi i gang med et sertifiseringskurs for tegnsangdirigenter. Annelise Ofstad Aar er prosjektansvarlig og kan nås på e-post tegnsang@ungikor.no. For å lese mer om tegnsang og sertifiseringskurset, trykk HER

OM OSS

Ung i Kor Midt er regionledd i Ung i Kor. Vi har et tett samarbeid med Sør-Trøndelag musikkråd og holder til i Trondheim. Besøk oss i 4. etg på kultursenteret ISAK, Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
E-post: midt@ungikor.no
Telefon: +47 73883320
Postadresse: Ung i Kor Midt
Co/ Sør-Trøndelag musikkråd
Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
Daglig leder: Anne-Grethe Nyhaug

ÅRSMØTER

Årsmøte i 2017 ble avholdt lørdag 25.mars klokken 13.00 i Sør-Trøndelag musikkråds kontorlokaler i Prinsensgate 44 i Trondheim. Årsmøte avholdes annenhvert år. Ta kontakt for tilsending av protokoll.

STYRET

images