Ung i Kor Midt

SOMMERSANGUKA

Hvert år arrangerer Ung i Kor Midt-Norge SommerSangUka for sangglade ungdommer i alderen 11-19 år. Årets SommerSangUke var på Torshus folkehøgskole 7-11 august.

For mer informasjon trykk HER!

KORSTEVNENE

felleskoret på festkonsertenHvert år arrangeres korstevner for barne- og ungdomskor samt aspirantkortreff i samarbeid med Ung i Kor Midt. I 2018 er skal det foregå på Stjørdal! Trykk HER for info og påmelding.

VINTERSANGHELG

DSC00832

Ung i Kor Midt arrangerte regionens andre VinterSangHelg på Byåsen Skole 4.-5. mars 2017. Det ble en stor suksess med i alt 37 unge sangfugler som deltok. Vi hadde med oss to fantastiske instruktører: Gunnhild Hasund og Christer Aannestad. Deltakerne øvde inn spennende arrangement av låter som ble fremført på avslutningskonsert for venner og famile på søndag. For mer info om VinterSangHelgen trykk HER.

MEDLEMSKOR

SJUNGOM            HER finner du liste over medlemskorene i Ung i Kor Midt. Vi har både barnekor, ungdomskor og studentkor i vår medlemsmasse. Bildet over er av studentkoret Tinnitus. Vi har i dag 49 medlemskor fordelt på fylkene Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag.

TEGNSANG

Tegnsang logo                     Blant medlemskorene i Ung i Kor Midt har vi fire tegnsangkor. TEGNSANG  i et inkluderende fellesskap” er et korprosjekt for skoler i Trondheim der det går barn med hørselstap. Ved Nyborg skole ble tegnsangkoret “Kor læne” etablert i 2000 og gjennom prosjektet er det i 2010/11 etablert ytterlige 5 tegnsangkor på fem andre barneskoler i Trondheim. Ung i Kor Midt jobber for videre spredning av tegnsang i kor. For å lese mer, trykk HER.

OM OSS

Ung i Kor Midt er regionledd i Ung i Kor. Vi har et tett samarbeid med Sør-Trøndelag musikkråd og holder til i Trondheim. Besøk oss i 4. etg på kultursenteret ISAK, Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
E-post: midt@ungikor.no
Telefon: +47 73883320
Postadresse: Ung i Kor Midt
Co/ Sør-Trøndelag musikkråd
Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
Daglig leder: Anne-Grethe Nyhaug

ÅRSMØTER

Årsmøte i 2017 ble avholdt lørdag 25.mars klokken 13.00 i Sør-Trøndelag musikkråds kontorlokaler i Prinsensgate 44 i Trondheim. Årsmøte avholdes annenhvert år. Ta kontakt for tilsending av protokoll.

STYRET

images