Ung i Kor Midt

SOMMERSANGUKA

Hvert år arrangerer Ung i Kor Midt-Norge SommerSangUka for sangglade ungdommer i alderen 11-19 år. Årets SommerSangUke var på Torshus folkehøgskole 7-11 august.

For mer informasjon trykk HER!

KORSTEVNENE

felleskoret på festkonsertenHvert år arrangeres korstevner for barne- og ungdomskor samt aspirantkortreff i samarbeid med Ung i Kor Midt. I 2018 er skal det foregå på Stjørdal! Trykk HER for info og påmelding.

VINTERSANGHELG

DSC00832

Ung i Kor Midt arrangerer Vintersanghelg for tredje gang! Den finner sted på Byåsen skole i Trondheim 10-11 februar. Temaet for VinterSangHelgen 2018 er “Winter Wonders”. Trykk deg videre for mer info og påmelding!

MEDLEMSKOR

SJUNGOM            HER finner du liste over medlemskorene i Ung i Kor Midt. Vi har både barnekor, ungdomskor og studentkor i vår medlemsmasse. Bildet over er av studentkoret Tinnitus. Vi har i dag 49 medlemskor fordelt på fylkene Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag.

TEGNSANG

Tegnsang logo                     Blant medlemskorene i Ung i Kor Midt har vi fire tegnsangkor. TEGNSANG  i et inkluderende fellesskap” er et korprosjekt for skoler i Trondheim der det går barn med hørselstap. Ved Nyborg skole ble tegnsangkoret “Kor læne” etablert i 2000 og gjennom prosjektet er det i 2010/11 etablert ytterlige 5 tegnsangkor på fem andre barneskoler i Trondheim. Ung i Kor Midt jobber for videre spredning av tegnsang i kor. For å lese mer, trykk HER.

OM OSS

Ung i Kor Midt er regionledd i Ung i Kor. Vi har et tett samarbeid med Sør-Trøndelag musikkråd og holder til i Trondheim. Besøk oss i 4. etg på kultursenteret ISAK, Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
E-post: midt@ungikor.no
Telefon: +47 73883320
Postadresse: Ung i Kor Midt
Co/ Sør-Trøndelag musikkråd
Prinsens gate 44, 7011 Trondheim
Daglig leder: Anne-Grethe Nyhaug

ÅRSMØTER

Årsmøte i 2017 ble avholdt lørdag 25.mars klokken 13.00 i Sør-Trøndelag musikkråds kontorlokaler i Prinsensgate 44 i Trondheim. Årsmøte avholdes annenhvert år. Ta kontakt for tilsending av protokoll.

STYRET

images