Ung i Kor Vokalfestival 2019

I samband med landsmøtet til Ung i Kor 2019 vil organisasjonen for fyrste gong arrangere vår eigen Vokalfestival!

Foto: Viva – Sandnes Kulturskolekor

TID OG STAD
5.-7. april 2019, i Fana Kulturhus, Bergen.

KVEN KAN DELTA?
Alle som vil kan melde seg på! Det er åpent for påmelding frå både einskilde songarar og kor. På festivalen vil det vere to aldersklassar, barnekor (8-12 år) og ungdomskor (13-19 år).

INSTRUKTØRAR

Verkstaden for barnekor vil bli halden av Camilla Marie Bjørk Andreassen og Silje Worquenesh Østby Kleiven frå vokalgruppa Fauna. Tema og biografi vil kome innan kort!

 

 

Verkstedet for ungdomskor vil bli holdt av Marius Solevågseide. Marius er 34 år gammel, og en teknisk dyktig, erfaren og godt likt korleder, sangpedagog og sanger. Han er utdannet med mastergrad i utøvende rytmisk vokal fra Universitet i Agder, og har de siste årene jobbet mye med unge sangere, både i de korene han dirigerer fast og som kursholder for barn og unge rundt i landet. Temaet for dette kurset er artister fra vestlandet, og han gleder seg veldig til å finne frem låter av f.eks Aurora, Bendik, Sigrid, Lars Vaular, Marthe Wang eller Razika. Vi skal lære mye om hvordan vi kan synge bra sammen og vi skal lage en skikkelig bra konsert på lørdag!

PROGRAM
Det vil vere ulike program for barne- og ungdomskorkategoriane. For barnekor vil det bli ein eindagsfestival på laurdagen, for ungdomskorgruppa vil opplegget gå over helga, med overnatting.

Fredag 5. april
Kveldssamling og introduksjon (ungdomskor)
Konsert

Laurdag 6. april
Arbeidsverkstad (alle)
Festivalkonsert med alle medverkande

Sundag 7. april
Turist i Bergen!
Heimreise

Programmet vil bli oppdatert.

AVGIFT
For deltakarar i barnekorkategorien vil deltakaravgiften vere 100,-. I det inngår arbeidsverkstader, konsertar og lunsj på laurdagen.
For deltakarar i ungdomskorkategorien vil deltakaravgiften vere 400,-. I det inngår arbeidsverkstader, konsertar, overnatting og måltid.

PÅMELDING
Alle som vil kan melde seg på! Påmeldinga opnar 01.desember 2018.
Siste frist for påmelding er 31. januar 2018.

Har du spørsmål? Send dei til vest@ungikor.no eller info@ungikor.no.