Ung i Kor Vokalfestival 2019

 

For første gang noensinne inviterer Ung i kor barn og unge fra hele Norge til å være med på Ung i Kor Vokalfestival!

 

Foto: Cobro creative

TID OG STED
5.-7. april 2019, Fana Kulturhus, Bergen.

ALLE KAN DELTA
Det er åpent for påmelding av både enkeltsangere og kor. På festivalen vil det være to aldersklasser, barnekor (8-12 år) og ungdomskor (13-19 år).

PROGRAM
Programmet består av deltakelse på kurs og en storslått festivalkonsert. Det vil være ulike program for barne- og ungdomskorkategoriene. For barnekor vil programmet foregå over én dag (lørdag), og for ungdomsgruppa vil opplegget gå over helga, med overnatting. Deltagerne lærer flere sanger av instruktørene som vil fremføres som en del av festivalkonserten på lørdag.

 

INSTRUKTØRER FOR BARNEGRUPPA

Silje Worquenesh Østby Kleiven. Silje er sanger, låtskriver, forteller, arrangør og kursholder med blant annet mastergrad i musikkpedagogikk fra NorgesMusikkhøgskole. Som sanger turnerer hun med egne prosjekter, og sammen med Fauna Vokalkvintett. I tillegg er hun en mye brukt kursholder, blant annet gjennom flere av programmene til Krafttak for Sang. Hun har dirigert barnekor i over 21 år, og har lang erfaring med barnekor, vokalgrupper og blandet kor på ulike nivåer, som dirigent og instruktør. Som instruktør er Silje opptatt av at barna skal kunne glede seg over å synge sammen. Hun ønsker også å bidra til at de skal bli selvstendige sangere, med forståelse for musikken og hvordan de kan påvirke resultatet.

Camilla Marie Bjørk Andreassen. Camilla Marie er en 29 år gammel sanger, pedagog og dirigent med bred erfaring fra undervisning av både barn og voksne, individuelt og i grupper. Hun har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole, og selv om hun er skolert som klassisk sanger, jobber hun, som solist og i undervisningssammenheng, vel så mye med rytmisk musikk. Hun er også et av medlemmene i vokalkvintetten Fauna. I arbeidet med barn, er Camilla opptatt av å formidle tekst og musikk som holder høy kvalitet, og som oppmuntrer til å vekke barnas egen lekenhet og fantasi. I kurset vil barna få fjolle og fjase seg gjennom morsomme, søte og tullete tekster av norske lyrikere, tonesatt på lekent og finurlig vis.


INSTRUKTØR FOR UNGDOMSGRUPPA

Marius Solevågseide. Marius er 34 år gammel, og en teknisk dyktig, erfaren og godt likt korleder, sangpedagog og sanger. Han er utdannet med mastergrad i utøvende rytmisk vokal fra Universitet i Agder, og har de siste årene jobbet mye med unge sangere, både i de korene han dirigerer fast og som kursholder for barn og unge rundt i landet. Temaet for dette kurset er artister fra vestlandet, og han gleder seg veldig til å finne frem låter av f.eks Aurora, Bendik, Sigrid, Lars Vaular, Marthe Wang eller Razika. Vi skal lære mye om hvordan vi kan synge bra sammen og vi skal lage en skikkelig bra konsert på lørdag!

 

 

AVGIFT
For deltakere i barnekorkategorien vil deltakaravgiften være 100,-. I det inngår kurs, lunsj og konserter på lørdagen.
For deltakere i ungdomskorkategorien vil deltakeravgiften være 400,-. I det inngår kurs, konserter, overnatting og måltider.

PÅMELDING
Alle som vil kan melde seg på! Hele kor eller større grupper oppfordres til påmelding.
Siste frist for påmelding er 31. januar 2019.

For påmelding av deltakere til barnegruppa, gå til: https://goo.gl/forms/pmgdmBjcrT9a5pVE2
For påmelding av deltakere til ungdomsgruppa, gå til: https://www.deltager.no/ungikorvokalfestival

Har du spørsmål? Send dem til info@ungikor.no eller vest@ungikor.no

[/col3_2]

 

Vi ses i Bergen!