Vintersanghelg 2019 med Marius Solevågseide, MELD DEG PÅ!

Ung i Kor Oslo ønsker å inviterer alle unge sangere fra 13 år og oppover til seminar 2.-3.februar 2019, som avsluttes med en konsert i Forstanderskapsalen på Sentralen søndag 3.februar.

I løpet av helgen skal Marius lede seminaret. Marius har gjort seg bemerket de siste årene i kormiljøet for de smakfulle arrangementene han lager av dagens poplåter,  så dette er noe å få med seg.
Sammen med de påmeldte sangerne skal han jobbe med dagens poplåter i a-capellaformat. Sangene vil bli delt ut til de påmeldte deltagerne slik at det er mulig å forberede seg.

Marius Solevågseide
Marius Solevågseide er 33 år og har arbeidet som sanger, sangpedagog, arrangør og dirigent siden 2005. Han har mastergrad i utøvende rytmisk vokal og er en teknisk dyktig og allsidig korleder og sanger med mest erfaring innen pop, jazz, r’n’b og soulsjangeren.

Trill vokalensemble

 


I år får vi med oss den dyktige og sjarmerende gjengen i Trill Vokalensemble på avslutningskonserten. Trill Vokalensemble er et kor bestående av rundt 20 kvinnelige sangere i alderen 20 til 30 år. Koret ledes av Wenche Losnegård og Hans Martin Austestad, og repertoaret er variert innenfor populærmusikk med særlig fokus vokal og rytme. Trill kan blant annet skilte med førsteplass i Korkampen på TV8, og andreplass i Norsk Sangerforums konkurranse Sangerdyst og NM for kor i sin klasse.

Eget repertoar
Alle som deltar er velkomne til å opptre med eget repertoar på konserten i tillegg til felles-repertoaret.
Det er mulig å synge solo, duo eller om det er mange fra et kor er det mulig å synge noe sammen hele gruppa.
Ung i Kor Oslo stiller med pianist.

Praktisk informasjon

Alle som deltar er velkomne til å opptre med eget repertoar på konserten i tillegg til fellesrepertoaret. Det er mulig å synge soli, duo eller om det er mange fra et kor er det mulig å synge noe sammen hele gruppa. Ung i Kor Oslo stiller med pianist!

Når og hvor skal dette foregå?
Seminaret foregår på Sentralen i Oslo 2. og 3. februar mellom 10.00-17.00. Helgen avsluttes med en konsert søndag kl. 16.00.

 Hvem kan delta?

Dette arrangementet er åpent for alle fra 13 år og oppover.
Dersom du fyller 13 år i 2019 er du også hjertelig velkommen.

Hvor mye koster det?
400 kroner for medlemmer i Ung i Kor og 500 kroner for alle andre.
Deltakeravgiften dekker undervisning og lunsj begge dager og faktureres i forkant av arrangementet.
Transport må deltakerne dekke selv.

Hvordan melder vi oss på?

Via kontaktskjema  HER

Påmeldingsfrist: 20.januar 2019

Spørsmål?

Kontakt Veronica Stokkmo via mail oslo@ungikor.no eller via tlf 22 00 56 76