VINTERSANGHELG 2017 – Meld deg på!

Vintersanghelg med Benedikte Kruse

Ung i Kor Oslo gjentar suksessen fra i fjor og inviterer alle unge sangere fra 14 år og oppover til seminar 4.-5. februar, som avsluttes med en konsert på Sentralen i Oslo søndag 5.februar.

Benedikte Kruse

I løpet av helgen skal Benedikte Kruse lede seminaret. Sammen med de påmeldte sangerne skal de jobbe med poplåter i a-capellaformat. Sangene vil bli delt ut til de påmeldte deltagerne slik at det er mulig å forberede seg.

Benedikte er utdannet sanger og musikkpedagog fra Norges Musikkhøyskole der hun avsluttet sitt studium i 2008. Hun har i tillegg en Bachelor i musikkvitenskap fra Københavns universitet.

Benedikte er fast medlem i vokalgruppa Pitsj, som ga ut i sitt tredje album ”Snø” i 2014. Hun er sanger, produsent og komponist i improvisasjonsensemblet ”Små Grå”, i tillegg til å medvirke- og turnere med flere prosjekter for Rikskonsertene. Ved siden av dette holder hun ofte kurs, har dirigert Oslo Nye Ungdomskor/Vokalensemble og Pikekoret, og er nå fast dirigent for ensemblet Birkelunden Brøstklang. Benedikte jobber også mye i studio med voicing og dubbing, og har dubbet over 15 helaftens tegnefilmer.

Alle som deltar er velkomne til å opptre med eget repertoar på konsertene i tillegg til fellesrepertoaret. Om det er mange fra et kor kan dere synge noe fra repertoaret deres eller så er det mulig å synge solo.

Når og hvor skal dette foregå?

Seminaret foregår på Sentralen 4.-5. februar mellom 10.00-17.00 som avsluttes med en konsert søndag kl.17.00.

Hvem kan delta?

Dette arrangementet er åpent for alle som har fylt eller fyller 14 år i 2017.

Hvor mye koster det?

400,- for medlemmer i Ung i Kor og 500,- for alle andre, 200,- for observatører (dirigenter, styremedlemmer). Dette inkluderer lunsj begge dagene og undervisning. Transport må deltakerne dekke selv.

Hvordan melder vi oss på?

Påmelding via PÅMELDINGSSKJEMA

Påmeldingsfrist: 9.januar 2017