SOMMESANGUKA, TAKK FOR I ÅR

En fantastisk sommersanguke er gjennomført og 50 deltagere dro hjem etter en uke fra en uke med masse nye inntrykk.
Mandag 25.juni ventet mange

spente deltagere på bussen som skulle ta dem til Toneheim Folkehøgskole på Hamar. 50 deltagere skulle tilbringe den neste uken på sammen  og dro av gårde med godt humør og sangstemmen klar! Når de kom fram var det klart for lunsj, og etter bli-kjentaktivitetene var det klart for å starte innøvingen.

Hver morgen fikk alle en super start på dagen med god og lang oppvarming før de gikk videre til hørelære med Liv Astrid Dahl, workshops og felleskor.
Årets tema var NORSKE HITS!

Den yngste gruppen hadde Marthe Wang som instruktør. Sammen med Marthe lærte barna hitlåter fra forskjellige tider. De sang «Vekk meg opp» – Gabrielle, «Fate» – Bertine Zetlits og  «Splitter pine» – Dum dum boys med nydelig energi. Thea Emilie Wang hadde ansvar for den mellomste gruppa, og de fikk brynet seg på flerstemt sang. De sang «Liten Narr» – Odd Nordstoga, «Backbeat» – Aurora og «Grown up» – Emilie Nicolas. Den eldste gruppa fikk sunget de flotte arrangementene til Karoline Wallace i tillegg til at de var med på å arrangere selv. De sang «Conqueor» – Aurora, «Forventning» – Elin Rosseland og «Jeg har aldri sett elg» – No4.

Som vanlig besto Sommersanguka av mer enn jobbing og pugging! Kveldene ble brukt til uteaktiviteter, samhold og nye bekjentskaper J
På tirsdag dro vi og hørte hamarkoret Defrost på Domkirkeodden.

Parallelt med Sommersanguka hadde vi dirigentkurs ledet av Liv Astrid Dahl. Her fikk alle deltagerne på kurset en innføring i direksjon og i tillegg prøvd seg i praksis i felleskoret.

Ett av de store høydepunktene i uka var SUPERKOS hvor pianist Sverre Laupstad akkompagnerte og hvor mange fikk sunget alene og i mindre grupper. Det ble skapt mange magiske øyeblikk. Kvelden ble avsluttet med DISCO hvor deltagere, ledere og instruktører fikk svingt seg på dansegulvet!
På lørdag formiddag var det hentekonsert, der foreldrene fikk se mange flotte opptredener: Både sang, dans med kostymer sto på programmet.
Det ble en magisk forestilling!

Det er helt fantastisk å se hva dyktige instruktører kan få til med superflinke og motiverte sangere på bare en uke.

Vi gleder oss allerede til neste år i uke 26