SOMMERSANGUKA 2019 – Nå kan du melde deg på!

SOMMERSANGUKA (tidl. KOS)

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor SørØst har gleden av å invitere sangere fra 11-20 år til Sommersanguka 2019.

Sommersanguka arrangeres i 2019 for 15.gang

I år arrangeres det på Toneheim folkehøgskole i UKE 26, 24.-29. juni.

Det kommer til å bli arrangert felles busstransport den 24. juni fra Hotel Opera ved Oslo sentralbanestasjon med stopp på Olavsgård før den ankommer Toneheim folkehøskole.

I løpet av Sommersanguka deltar sangerne på workshops med dyktige sanginstruktører. De får undervisning i musikkteori i smågrupper i tillegg til masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en konsert for foreldre, venner og familie lørdag 29. juni.
I år, som i fjor, har vi musikkrelaterte fordypningsfag.

WORKSHOPS
På Sommersanguka har vi 3 workshopgrupper inndelt etter alder: 11-12, 13-15 og fra 16 år og oppover. Hver workshop har 2-3 sanger som øves på frem mot fremføring på konserten.

Som alltid har vi med oss et stjernelag med allsidige og profesjonelle folk, disse annonseres fortløpende.

FELLESKOR
I felleskoret øves det inn to sanger som framføres på avslutningskonserten.

RYTMELÆRE OG HØRELÆRE
Det vil bli gruppeundervisning i de forskjellige teorifagene for deltagerne. Heller ikke her er det krav til forkunnskaper.

FORDYPNINGSFAG
På Sommersanguka har alle deltagerene fordypningsfag, hvor alle deltagerne får mulighet til å fordype seg i et tema. Mer informasjon kommer om de ulike tilbudene.

SOSIALT

Sommersanguka er ikke bare pugging og utenatlæring, det er også veldig viktig å ha det gøy. På Sommersanguka kan man treffe nye (og gamle) venner, vi har grilldag med uteaktiviteter, arrangerer ”SUPERKOS”,  en konsert hvor alle deltagerne kan opptre for hverandre (om de ønsker) med påfølgende disco.

NÅR, HVOR OG HVOR MYE?

Sommersanguka arrangeres 24.-29. juni 2018 (UKE 26).
Felles bussreise fra Oslo mandag morgen og avslutning med hentekonsert lørdag hvor deltagerne selv sørger for hjemreisen.

STED: Toneheim Folkehøgskole, Hamar.

DELTAGERAVGIFT:Ung i Kor-medlemmer: 3.000,-
Andre: 3.200,-
Søskenrabatt: 200,- (pr person)
Deltakeravgift inkluderer undervisning, kost og losji (dobbeltrom på internat).
Det er ikke en forutsetning å synge i kor for å delta på Sommersanguka, men en fordel å ha sunget litt fra før.

Påmeldingsfrist fredag 20. april HER

For spørsmål kontakt  oss på oslo@ungikor.no  tlf. 22 00 56 76