SOMMERSANGUKA 2018 – PÅMELDING ER ÅPEN!!!

SOMMERSANGUKA (tidl. KOS)

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor SørØst har gleden av å invitere sangere fra 11-20 år til Sommersanguka 2018.

Sommersanguka arrangeres i 2018 for 14.gang

I år arrangeres det på Toneheim folkehøgskole i UKE 26, 25.-30. juni.

Det kommer til å bli arrangert felles busstransport den 25. juni fra Hotel Opera ved Oslo sentralbanestasjon.

I løpet av Sommersanguka deltar sangerne på workshops med dyktige sanginstruktører. De får undervisning i musikkteori i smågrupper i tillegg til masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en konsert for foreldre, venner og familie lørdag 30. juni.
I år har vi erstattet dans med  musikkrelaterte valgfag.

WORKSHOPS
På Sommersanguka har vi 3 workshopgrupper inndelt etter alder: 11-12, 13-15 og fra 16 år og oppover. Hver workshop har 2-3 sanger som øves på frem mot fremføring på konserten.

Som alltid har vi med oss et stjernelag med allsidige og profesjonelle folk, disse annonseres fortløpende.

FELLESKOR
I felleskoret øves det inn to sanger som framføres på avslutningskonserten.

RYTMELÆRE OG HØRELÆRE
Det vil bli gruppeundervisning i de forskjellige teorifagene for deltagerne. Heller ikke her er det krav til forkunnskaper.

VALGFAG
For første gang skal vi ha valgfag på Sommersanguka, hvor alle deltagerne får mulighet til å fordype seg i et tema. Mer informasjon kommer om de ulike tilbudene.

SOSIALT

Sommersanguka er ikke bare pugging og utenatlæring, det er også veldig viktig å ha det gøy. På Sommersanguka kan man treffe nye (og gamle) venner, vi har grilldag med uteaktiviteter, arrangerer ”SUPERKOS”,  en konsert hvor alle deltagerne kan opptre for hverandre (om de ønsker) med påfølgende disco.

NÅR, HVOR OG HVOR MYE?

Sommersanguka arrangeres 25.-30. juni 2018 (UKE 26).
Felles bussreise fra Oslo mandag morgen og avslutning med hentekonsert lørdag hvor deltagerne selv sørger for hjemreisen.

STED: Toneheim Folkehøgskole, Hamar.

DELTAGERAVGIFT:
Ung i Kor-medlemmer: 3.000,-
Andre: 3.200,-
Søskenrabatt: 200,- (pr person)
Deltakeravgift inkluderer undervisning, kost og losji (dobbeltrom på internat).
Det er ikke en forutsetning å synge i kor for å delta på Sommersanguka, men en fordel å ha sunget litt fra før.

Påmeldingsfrist fredag 20. april HER

For spørsmål kontakt  Veronica på oslo@ungikor.no  tlf. 22 00 56 76