Skjønnhaug og Lutvann barnekor søker ny dirigent fra høsten 2017.

Skjønnhaug og Lutvann er et kor for jenter og gutter fra to barneskoler (1-7 trinn) som ligger like ved siden av hverandre på Trosterud og Skjønnhaug i Groruddalen. Kortet ble 3 år i 2015.

Pr idag  er det ca 10 medlemmer fordelt på et aspirant (1 -4 trinn) og hovedkor (5 -7 trinn). Øvelsene foregår annet hvert år på skolene på onsdager fra kl 1600 – til 1800. I år har vi øvelsene på Lutvann skole.

Koret opptrer bl.a. på 17. mai , og  har de siste årene vært med på Lindeberg kulturfestival.

Som korets nye dirigent ønsker vi at du bidrar til å utvikle koret vårt. Ved oppstart i høst ønsker vi at du er med på å rekruttere nye medlemmer. Du har interesse for barnekor (gjerne erfaring), og kunnskap om sangteknikk og sangpedagogikk. Vi søker en inspirerende og engasjert dirigent som inkluderer og sprer musikkglede.

Oppstart så snart som mulig.

Søknadsfrist: 20. september.

Ved spørsmål kontakt gjerne Helèn Svensson tlf 91 76 49 02, eller send e-post på skjonnhauglutvannbarnekor@gmail.com

Honorar: etter avtale