KORWEEKEND – TAKK FOR I ÅR

Helgen 11.-12.November var barnekor fra Oslo, Akershus samlet på treff på Smestad skole.

Lørdag 11. November ankom 250 barn Smestad skole med store forventninger om den forestående musikalske helgen med tema ”sound of movies”. Det var en god spredning av kor fra Akershus, Oslo som deltok.

Helgen besto av 4 ulike workshops hvor de sang sanger av norske barneartister. Workshopene ble ledet av de flotte instruktørene Silje Worquenesh Østby Kleiven, Wenche Losnegård, Thea Wang, Synnøve Sætre, Marianne Pentha. Stine Muri, May Kristin Kaspersen og Julie Kaasa. Barna stortrivdes og resultatet ble veldig bra!

På lørdagskvelden var det salg av godteri i kiosken, popcornmaskin og kino i storsalen, og stemningen stod i taket!

På søndagen var det generalprøver på morgenen før de 2 hentekonsertene, der foreldrene og venner var invitert.

På konsertene framførte barna sangene de hadde jobbet med i løpet av helgen. Det ble to flotte konserter der barna fikk vist fram sin imponerende evne til å lære nye sanger på kort tid!

Søndag ettermiddag var det over for denne gang, og 250 barn var blitt en medalje og mange inntrykk rikere. Ung i Kor Oslo takker Smestad skole, alle barna som var med, foreldre og alle andre som hjalp til for en flott helg, og ønsker alle velkommen igjen til neste års arrangement 10.-11.November 2018.

Følg også med på hjemmesiden http://www.ungikor.no/oslo og facebooksiden vår @UngikorOslo for oppdatert informasjon om alle våre arrangementer.