DIRIGENTKURS FOR UNGDOM MED LIV ASTRID DAHL 24.-29.JUNI

på Toneheim Folkehøskole
24.-29.juni Med konsert 29.juni

DIRIGENTKURSET

Dirigentkurset foregår på Toneheim folkehøgskole parallelt med Sommersanguka i uke 26, 24.-29.juni.

Som deltager på dirigentkurset vil du få innføring i grunnleggende direksjonsprinsipper, du vil lære hvordan man innstuderer sanger og effektive oppvarmingsøvelser rettet mot kor.
Dirigentkursdeltakere har felles med sommersanguke-deltagerne hørelære og felleskor, i tillegg til sin egen timeplan.

Dirigentkurset vil tilpasses alle nivåer fra nybegynner til øvet.

Det hele avsluttes med en konsert for oppmøtte hvor deltagerne synger med felleskoret.

OM LIV ASTRID DAHL

Liv Astrid Dahl er kormester i Ringsakeroperaen, opptrer ofte som solist og underviser i hørelære ved Høyskolen på Barratt Due musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole.

Hun har utdannelse i kordireksjon fra Norges Musikkhøgskole og bachelor i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Under studiene har hun spesialisert seg i gehørfaget ved Universitetet i Tromsø.

Hun jobber som frilans musiker, og blir jevnlig brukt som kursholder, dommer og solist i ulike sammenhenger.

SOSIALT

Dirigentkurset vil ikke bare ha undervisning, det er også veldig viktig å litt fritid.

Vi har grilldag med uteaktiviteter, arrangerer ”SUPERKOS”, en konsert hvor alle deltagerne kan opptre for hverandre (om de ønsker) med påfølgende disco.

STED:
TONEHEIM FOLKEHØGSKOLE
felles bussreise til Hamar,
deltagerne sørger selv for hjemreisen.

TID:
24.-29.juni 2019
Deltakelse:
Ung i kor medlem  3000,-
Andre   3200,-

Deltakeravgift inkluderer undervisning, kost og losji (dobbeltrom på internat).

Link til påmelding:

Frist: 20.04.19