PÅMELDING PÅ ASPIRANTKORTREFF ER ÅPEN!!!!

Ung i Kor Oslo inviterer til Aspirantkortreff lørdag 3. mars 2018

 

Aspirantkortreffet 2018 blir lørdag

3. mars på Lakkegata skole. I fjor deltok over 500 aspiranter.

Det vil bli lagt inn en mini-workshop for alle barna. Grupper på ca 60, 35-40 min. pr gruppe. Vår målsetning er at barna skal få en fin opplevelse og at korene får ideer til øvelser de kan ta med hjem. Med tanke på det siste er det ønskelig at dirigentene er tilstede.

De påmeldte korene vil bli delt i puljer på ca 5-6 kor, slik at konsertene ikke blir for lange. Hvert kor får framføre 2 sanger på konserten. Hver pulje må regne med å være på stedet i 2-3 timer. For at barna skal blir best ivaretatt gjennom arrangementet må det være 1 voksen pr. 10 barn tilstede sammen med dem.

Vi anbefaler alle som kan å kjøre kollektivt, trikk 17 og buss 31 stopper rett utenfor skolen og det er begrenset med parkeringsplasser i området.

 

Tid:                             Lørdag 3. mars, kl. 08:30 – 16:00

Sted:                           Lakkegata skole, Lakkegata 79, 0562 Oslo

Program:                    Det blir konserter med innslag fra korene og workshop. Nøyaktige program vil bli laget når vi vet hvor mange kor som skal delta.

Deltageravgift:          50 kr pr.deltager.

Servering:                  Mat og drikke koster kr. 40 pr munn og må bestilles på forhånd. I tillegg vil det bli anledning til å kjøpe kaffe, te, brus og noe å bite i.

Medaljer:                    Korene kan bestille 1.års, 2.års eller 3.års-medaljer til koristene, avhengig av om de er 1., 2. eller 3.klasse. Medaljene bestilles ved påmelding til arrangementet og koster 60 kr pr stk.

Påmelding:                  Innen mandag 5. februar via påmeldingsskjema HER  

Evt spørsmål rettes til oslo@ungikor.no eller ved å ringe 93405316 i kontortid 9-15.30

Dette er et tilbud til de håpefulle aspiranter fra 1. til 3. klasse (evt. 4.). Det er ikke meningen at de litt eldre barna skal delta her.

Vi gleder oss til å se dere! Hilsen oss i Ung i Kor Oslo