Mentorordning for dirigenter

Koralliansen skal under skoleåret 2018/19 gjenta suksessen med mentorordning for norske kordirigenter. Ordninga ble gjennomført for første gang i fjor, og fikk strålende tilbakemeldinger fra alle deltakere. Nå ønsker vi oss flere søkere til mentorordningen for barne- og ungdomskordirigenter, i Troms, Rogaland og Vestfold.

Hender det at du lurer på noe rundt det å være dirigent, eller trenger noen å spørre om ting? Hvordan møter man forskjellige utfordringer i et yrke, der det kan gå på alt fra å presentere nytt repertoar på en god måte, til sangere som er så nervøse for å stå på scenen, at de tisser på seg?

Med mentorordningen får du oppfølging som er ment å gi deg ny inspirasjon, faglig påfyll, og ikke minst et forum der du får en mentor og andre kollegaer å samtale med. Sammen med mentoren din finn du fram til et opplegg med undervisning som passer for deg og det du trenger.

Er dette noe du kan være med på? Ja! Alle dirigenter i Norge kan søke, både du med mindre erfaring fra tidligere, og du som har lang utdanning og fullt av høgskolepoeng.

Hva koster det? Gjennom støtte fra Koralliansen har vi nå fått ned avgiften til bare 5000,- for et helt år. Det er som regel mulig å få koret til å betale hele eller deler av summen.

Siden vi ønsker å få fylt alle plasser har vi nå satt opp en ekstra frist, til 15. september. Meld deg på her:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXQ59Qxfsrik4LRVV4SY4rsRlQvDT3Np–TwzfT2i3WWogOQ/viewform

Ta ellers gjerne kontakt med oss på Ung i Kor (info@ungikor.no) om det er noe du lurer på med ordninga!

Du finner også mer informasjon på: https://sites.google.com/view/koralliansen/mentorordning?authuser=0