Meld deg på NM for kor!

 

 

Nå er det åpent for påmelding til NM for Kor 2019! Gjennom NM ønsker Koralliansen å samle norske korsangere til en spennende og inspirerende konkurransehelg. Denne gangen vil NM bli avholdt i Trondheim, 11.-13. oktober 2019.

NM er åpent for kor på alle nivåer. Det vil bli konkurrert i A- og B-grupper i alle klasser, i tillegg til en separat eliteklasse. For norske ungdomskor vil det finnes en særskild ungdomskorklasse, men det vil selvfølgelig være mulig å konkurrere i flere ulike klasser! Det gjør at alle kor vil få høve til å måle kreftene mot kor som er på samme nivå.

Hvorfor skal en melde seg på en korkonkurranse som NM, egentlig? Det finnes mange grunner, mener vi! Mange liker konkurransemomentet, og det at man får mulighet til å jobbe ekstra konsentrert med repertoaret i oppkjøringsfasen. Det kan også være spennende å få detaljerte tilbakemeldinger fra høyt kvalifiserte dommere. Andre setter mest pris på det sosiale, å få dra på tur med ditt eget kor, og møte andre entusiastiske korsangere. Og ikke minst å få høre andre norske kor, hvordan de arbeider og hva de synger. Kanskje du får høre din nye yndlingssang i år?

Om du vil lese mer om påmelding, priser og alt annet du kan lure på, ta en tur innom hjemmesiden til NM for kor, http://www.nmforkor.no!

Comments are closed.