Kor kjekt! – sangkurs for unge sangere

Ung i Kor Midt starter opp et nytt konsept i Møre og Romsdal! Vi holder dagskurs for unge sangere i alderen 8 – 18 år i Ålesund 9. juni. På dagkurset vil du, sammen med andre som elsker å synge, øve inn et repertoar som skal fremføres samme dag i Parken Kulturhus. Kurset har aldersinndelte workshops og starter klokken 1000. Fremføringen vil være klokken 1800. Inviter venner og familie til å komme og høre på!

Vi har med oss to fantastiske instruktører som gleder seg til å holde kurs i Ålesund!

Birgitte Velsvik er en lyrisk koloratursopran med mezzo-bunn. Hun har studert ved musikkonservatoriet i Stavanger og akademiet ved Mariinsky-operaen i St. Petersburg, hvor hun i 2012 avsluttet sin master i opera under Margarita Alaverdian. Hun har også en master i klassisk sang og en bachelor i musikkpedagogikk.
Ved musikkonservatoriet i Stavanger studerte hun også direksjon under Timothy Miller, og hun har årsstudium i musikk fra høyskolen i Volda.
Hun er kjent som en allsidig sanger, og mestrer både klassisk og populærmusikk. Birgitte har flere roller på repertoaret fra sin tid ved Mariinsky-operaen, blant andre Nattens dronning (Tryllefløyten), Gilda (Rigoletto) og Grevinnen (Figaros bryllup). Hun har gjort soul-, gospel- og jazzprosjekter med kjente navn som T.C. Hawkins, Tord Gustavsen, Carver Davenport, Per Oddvar “Prots” Hildre, Jamil Sharif og OIGC, for å nevne noen.

I tillegg til å være en mye brukt artist, både i Norge og utenlands, er Birgitte også utdannet som sangpedagog og dirigent. Sommeren 2010 startet hun Borg sangskole, en sommerskole for unge sangere, som var en del av Ålesund orkesterskole Som kor- og sangpedagog, har hun engasjement både her hjemme og i utlandet, som f.eks. USA og Nepal.Birgitte har base i Oslo, og jobber nå som frilanssanger over hele verden, i land som Norge, USA, Storbritannia, Russland, for å nevne noen.
I 2015 var hun å se i det kjente NRK-programmet “Beat for Beat”, og i 2016 spilte hun blant annet i Morten Borgersen sin produksjon av “Sound of Music” på Kilden teater i Kristiansand. I 2018 spiller hun i “Phantom of the Opera” ved Folketeateret i Oslo.Gjennom sitt arbeid som stemmeskuespiller er hun å høre i flere serier både på NRK og Netflix.”

Marius Solevågseide er en 33 år gammel teknisk dyktig, erfaren og godt likt korleder, sangpedagog og sanger. Han er opprinnelig fra Skodje, men holder til i Oslo. Han har mastergrad i utøvende rytmisk vokal og bruker moderne popmusikk som utgangspunkt i mye av undervisningen sin. Han dirigerer to skolekor (6-12 år), et vokalensemble (20-30 år), et ungdomskor for særlig talentfulle sangere (13-19 år) og han er sangpedagog ved en musikkteaterskole (11-18 år). Han er i tillegg frilans sanger og korarrangør. Han håper på skikkelig mange deltakere nå når han endelig får komme «hjem» for å holde kurs i Ålesund

 

 

 

Workshops – kurset har aldersinndelte workshops

Fremføring – i Parken kulturhus

Påmelding – finner du HER!

PRIS: 250,- per pers. inkludert lunsj.

Pris for medlemmer av Ung i Kor: 200,- per pers. inkludert lunsj.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anne-Grethe Nyhaug via mail; midt@ungikor.no eller telefon; 73883320.

Kurset er støttet av Møre og Romsdal Fylkeskommune og Stiftelsen Kjell Holm