Opplæringsprogram for unge medlemmer: UKO 2017 – 2019

Påmeldingen for neste kull i Ung i Kor sitt opplæringsprosjekt for ungdom, UKO 2017-2019, er nå åpen. Med åtte samlinger fordelt på to år får unge ledertalent fra våre medlemskor delta på et program der de lærer mer om Ung i Kor, organisasjonslivet og korlivet i Norge og internasjonalt.

Hvordan organiserer man store kulturarrangement, og hva er viktig når man leder aktivitet for barn og unge?

Dette og mye mer får man lære mer om i UKO-programmet. Flere av våre deltagere har gått videre til viktige stillinger og verv – både i Ung i Kor og andre organisasjoner. Ta gjerne kontakt med oss om du har aktuelle kandidater og vil vite mer!

Distriktsforbund og kor kan foreslå nye UKO annethvert år. Til hvert prosjekt er det ønskelig med 14-16 deltakere, opp til 4 fra hvert distriktsledd. Man kan også melde seg på selv. Prosjektet er for ungdom mellom 14 og 20 år.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, ta kontakt med Ung i Kor på: info@ungikor.no.

Fagplan UKO-prosjektet