Har du en administrator i magen?

Ung i Kor søker nå 14-16 gutter og jenter i aldersgruppen 14-20 år som ønsker å delta i UKO 2019-2021.

Ung i Kor organisasjonsopplæring (UKO) er et program for korinteressert ungdom som ønsker å få økt kompetanse innen organisasjonsarbeid. Målet er at deltakerne etter endt prosjekt skal sitte igjen med verktøyene de trenger til å delta aktivt i driften av eget kor, ta større verv i Ung i Kor eller tilsvarende organisasjon, eller starte egne prosjekter.

Gjennom åtte samlinger fordelt over to år vil deltakerne få et unikt innblikk i alle ledd av Ung i Kor som organisasjon, arbeidet som gjøres og aktiviteten som foregår. Ved endt program sitter deltakerne igjen med en god oversikt over organisasjonslivet og om korlivet i Norge og internasjonalt. Programmet er hovedsakelig basert på temaer som er aktuelle for kordrift, men kan også overføres til organisasjoner med andre interesseområder. Se fagplan for UKO-programmet for ytterligere informasjon om samlingene. Deltakerne får også mulighet til å teste ferdighetene gjennom medvirkning i aktivitet i egen region mellom samlingene.

Tidligere deltakere på programmet har senere fått viktige styreverv innen kor- og kultur, tatt med seg erfaringene sine i driften av studentorganisasjoner, eller brukt kunnskapen for å kunne bygge sin egen karriere i kulturbransjen.

«Kurset om arrangementsplanlegging har gitt meg mulighet til å være arrangementsansvarlig i ulike styrer på universitet, og dirigentkurset ga meg erfaring om dirigering før jeg begynte på musikklinja.»

– Yngvild Furunes, UKO-kull 2015-2017

«Det å være med som UKO-er gir deg venner, kontakter fra andre kororganisasjoner og en god erfaring som man kan ta med videre i livet. Om du er en person som liker å ta ansvar og ønsker muligheten til å oppleve nye ting, så er UKO det perfekte programmet for deg.»

– Frida Ekerhovd, UKO-kull 2009-2011 og nestleder i Ung i Kor – Vest

Praktisk informasjon:

• Å delta er helt gratis! Ung i Kor dekker alle kostnader knyttet opp til reise, overnatting og måltider
  • Både medlemmer og ikke-medlemmer av Ung i Kor kan søke opptak
  • Det kreves ingen forkunnskaper for å delta

Tar du utfordringen?

SEND DIN SØKNAD HER

Søknadsfrist: 31.desember 2018

Har du spørsmål? Ta kontakt med prosjektleder Aina Orø Graven på tlf. 47 36 85 53 eller på mail aina@ungikor.no