Kurs

Hvert år arrangerer Ung i Kor en dirigentsaming på Stjørdal. Dette skjer over en helg i januar.

 

Kimen kulturhus

Ung i Kor samler igjen til dirigentseminar i Stjørdal 12.-14. januar 2018, i samarbeid med våre partnerorganisasjoner i Koralliansen. Sammen vil vi tilby flere parallelle kurs som dirigenter i alle aldre kan delta på. Kursene er i Stjørdals kulturhus Kimen, og på Quality Airport Hotel Værnes.

 

 

2017 arrangerte vi følgende kurs:

* Kurs 1: Lær å dirigere på 1-2-3!
* Kurs 2: Grunnleggende dirigering – Koralliansens modul 1
* Kurs 3: Rytmisk musikk i ungdomskor med Kruse
* Kurs 4: Økosystemet for digitale stemmer
* Kurs 5: Masterclass med Marit Tøndel Bodsberg

Kursholdere i 2016 var Gunnel Fagius, Petter Ekberg, Gry Sagmo Aglen, Grethe Hovland, Jonathan Rathbone, Sigurd Engesnes og Kjetil Aamann. Les 2016-samlingen på vår nyhetsblogg.

I 2015 samarbeidet vi med FONOKO og Norsk Sangerforum, og hadde instruktører som Anne Karin Sundal-Ask, Unni Boksasp og Frode Fjellheim. Kursene som ble arrangert var “Lær å dirigere på 1 – 2 – 3” (i regi av FONOKO) og “Norsk folkemusikk og folkemusikk i Norge”. I tillegg stilte Cantando Musikkforlag med et repertoarseminar og notehefter.

Se også andre kurs og tilbud for dirigenter i Europa, og følg med på Ung i Kors nyhetsblogg! Alt av tips om diverse kurs både nasjonalt og internasjonalt som kan være av interesse for kordirigenter videreformidler vi der.G

I 2014 kom Basilio Astulez som instruktør. Les om samlingen HER.