Dirigent

Hvert år arrangerer Ung i Kor eit helgekurs i Stjørdal for dirigenter som driver med barne- og ungdomskor. Det er mulig å velge mellom flere forskjellige kurs. Tidspunkt for 2019 er 11.-13. januar. Les mer om årets program!

Ønsker du å finne flere dirigentkurs? Se også siden til Koralliansen. 

For å hedre alle Norges barnekordirigenter deler Ung i Kor hvert år ut prisen Årets Barnekordirigent. Prisen går til noen som har arbeidet med et eller flere kor der sangerne i hovedsak er opp til 16 år. Les mer om prisen og tidligere mottakere her.

Rundt om i Norge finnes det mange flinke barn og ungdommer som på ulike måter hjelper til og tar ansvar i korene sine – men som kanskje aldri har tenkt tanken på å selve kunne bli dirigenter en dag. Dem ønsker Ung i Kor å sette pris på og oppmuntre til å gå videre med dirigeringa. Les mer om prisen Årets dirigentspire her.

Ung i Kor hadde tidligere prosjektet Korbanken, der vi fikk framstående norske dirigenter å sammanfatte sine beste tips rundt ulike temaer i korte artikler. Her finner du noen av disse artiklene, som handler om det å holde korøvelse. 

 

Ung i Kor hadde tidligere prosjektet Korbanken, der vi fikk framstående norske dirigenter å sammanfatte sine beste tips rundt ulike temaer i korte artikler. Her finner du noen av disse artiklene, som handler om repertoar.