Dirigentkurs for ungdom

Dirigentkurs for ungdom

Påmeldingsskjema
Går du rundt med en liten dirigentspire i magen? Ung i Kor Nord arrangerer dirigentkurs for ungdom mellom 13 og 26 år. Dette er et kurs for deg som synes direksjon høres spennende ut og har lyst til å lære mer, enten du er helt nybegynner eller kanskje har prøvd å dirigere litt fra før.

Instruktør Audun Skog er utdannet ved Nordisk Institutt for Scene og Studio, NISS, hvor han studerte rytmisk musikk med bassgitar som hovedinstrument. Senere studerte han korledelse under professor Ragnar Rasmussen ved Universitetet i Tromsø. I perioden 2007 til 2016 var Audun sanger i Vokal Nord. Han har lang fartstid som dirigent i diverse blandakor.  Han er i dag ansatt ved Rådstua Teaterhus som produsent, i tillegg er han musikalsk leder for Vokalensemblet Villnis og dirigent for Blandakoret Samklang.

Kurset går over to helger: 25.-27. januar og 1.-3. februar, og vil bli avholdt i Kulturskolens og Musikkonservatoriets lokaler i Krognessvegen 33 i Tromsø. Begge helger starter fredag klokka 19:00 og avslutter søndag klokka 15:00. Påmeldingsavgift inkluderer lunsj lørdag og søndag.

Påmelding gjøres her innen 5. januar 2019
Pris: 400 kr
Har du spørsmål? Send e-post til nord@ungikor.no