VinterSangHelgen vest 2018

10.-11. februar 2018 inviterer Ung i Kor – Vest og Fjell kulturskulekor til VinterSangHelgen 2018 på Liljevatnet skole på Fjell, utenfor Bergen. Samlingen er for ungdom fra 7. klasse og ut videregående. 

Tema for VinterSangHelgen 2018 vil være musikk fra musikal og film, også med fokus på bevegelse på scenen. Deltakere som tidligere har vært med på SommerSangUka eller VinterSangHelgen vil kjenne igjen noe av musikken. Det blir også lagt til rette for overnatting på skolen der arrangementet holdes.

Arrangementet er primært myntet på kor, eller ungdomsgrupper fra kor, men ungdom som deltok  på SommerSangUka 2017 og vil møte deltakere derfra igjen har anledning til å delta som enkeltsangere. Vi håper på mange deltakere fra SommerSangUka så vi får et lite “reunion” på VinterSangHelgen!

Instruktører på samlingen er Åshild Eriksen som vi kjenner godt fra Fjell kulturskulekor og SommerSangUka. Hun vil også ha med seg pianist og en instruktør som vil jobbe med regi.

Timeplan:
Lørdag 10. februar: kl. 11-18
Søndag 11. februar: kl. 10- ca. 15.30 (konsert kl. 14.30)

Pris: 250,- per person (inkluderer overnatting lør.-søn. på skolen (klasserom), lunch og kvelds lør., frokost og lunch søn.), deltakerne ordner selv transport til og fra Fjell. Kor som deltar må stille med minimum en voksen per kor på hele arrangementet som også vil få tildelt praktiske oppgaver av arrangøren.

VinterSangHelgen arrangeres i samarbeid med Fjell Kulturskulekor. Takk til dem som gjør det mulig å gjennomføre arrangementet!

Påmelding og spørsmål til: vest@ungikor.no

Påmeldingsfrist 21. januar 2018

Comments are closed.