Ung i Kor søker dirigenter til prosjektet “Barn Synger”

Ung i Kor er en landsomfattende kororganisasjon for barne-og ungdomskor, med rundt 300 kor og 10 000 medlemmer. Organisasjonen har ni ansatte, hvorav fem på våre regionskontorer i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo.

Dirigenter til oppstart av nye barne- og ungdomskor

Ung i Kor søker dirigenter til oppstart av nye barne- og ungdomskor i Oslo og Bergen. I de fleste av korene vil det være et ekstra fokus på inkludering av språklige minoriteter og økonomisk vanskeligstilte barn.

Om Barn Synger

Barn synger ble startet i 2013 av Ung i Kor Vest som en satsing på at alle barn i Bergen skulle kunne synge i kor i sin bydel. Ung i Kor har videre fått bevilget støtte til et pilotprosjekt som et fattigdomstiltak i bydel Gamle Oslo i Oslo, og i bydel Årstad i Bergen under samme mål om at alle skal ha et kor hvor de bor.
I løpet av 2016 vil vi også gjennomføre en del sangaktivitet på asylmottak i både Oslo og Bergen.

Høsten 2016 blir det oppstart av opptil 10 nye kor og vi søker derfor etter dirigenter som kan tenke seg å lede ett eller flere av disse korene.

Vi søker etter dirigenter som ønsker å være med å starte nye barne- og ungdomskor og søkere må ha et stort engasjement for å bidra til kor- og sangaktiviteter for barn og ungdom.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Pedagogisk utdanning innenfor musikk
  • Bakgrunn som dirigent for barne- og/eller ungdomskor
  • Erfaring fra arbeid med ulike kulturer er en fordel
  • Gode kommunikasjonsevner

Dirigentjobben innebærer:

• Musikalsk ledelse av koret eller korene.
  • Rekruttering av sangere
  • Kontakt med foreldre og foresatte for medlemmene i koret
  • Kontakt med skole/kulturhus e.l. hvor øvelsen finner sted.

Ung i Kor tilbyr:

• Veiledning og et faglig forum
  • Opplegg for felles konserter om ønskelig.
  • Økonomisk stabilitet i de første 2 årene.

Tilsettelse fra høsten 2016

Lønn etter avtale.

For spørsmål om stillingen kontakt prosjektleder for Barn Synger i Ung i Kor Ingvill Espedal på 416 69 562 eller ingvill@ungikor.no

Søknadsfrist 15. Mai