Seminar med Linn Andrea Fuglseth

Kombinert dirigent- og barnekorseminar i Stavangerområdet 2. oktober og i Bergen 3. oktober 2017

På høstens kombinerte dirigent- og barnekorseminar har vi fokus på repertoar og gode prosjekter sammen med Linn Andrea Fuglseth. Linn Andrea er blant annet kjent fra Bolteløkka jentekor, Trio Mediæval og som årets barnekordirigent 2014. Hun kan vise til mange spennende og vellykkede prosjekter og hennes arbeid med Bolteløkka jentekor er alltid inspirerende. Konsertprosjektene og innspillingene deres er vel verdt å få med seg. Hun er også en meget dyktig tilrettelegger og arrangør av musikk som er velegnet for barnestemmen. Du kan lese mer om Linn Andreas repertoartanker her!

Seminaret tar utgangspunkt i Linn Andrea Fuglseth sine notehefter Mine visur og Jolevisur. Deltakerne på dirigentseminaret mottar et eksemplar av begge heftene (verdi 286,-).

Dirigentseminaret er myntet på aktive barnekordirigenter men krever ingen spesielle forkunnskaper. Det kan bli aktuelt for korene å forberede et par enkle sanger til barnekorseminaret.

Seminaret er todelt og holdes både i Stavanger og Bergen. Dagen begynner med dirigentseminar. Deretter har dirigentene felles matpause med enkel matservering. Senere ankommer de påmeldte korene og Linn Andrea jobber med disse fram mot en avsluttende konsert. På konserten framføres det vi har jobbet med på seminaret og hvert enkelt kor har anledning til å framføre et par egne låter. Seminaret er myntet på kor med medlemmer primært i alderen 3.-7. klasse men er åpent for barn i 1.-10. klasse. Dersom det blir stor spredning i alder på deltakerne, eller mange deltakere, er det aktuelt å dele dem opp i flere grupper og supplere med flere instruktører. Det blir servert frukt og drikke til deltakerne i pausene. Det er mulig å melde på kor og dirigent samlet, men også bare kor eller bare dirigent.

Obs! Barnekordelen av seminaret begynner tidlig og det vil for en del være nødvendig å busse sine sangere direkte fra skolen (for skolekor). Vi vil derfor koordinere busser slik at flest mulig kan være med. De skolekor (eller andre kor som kan samles for avreise fra ett sted) i Bergensområdet og i Stavangerområdet som ønsker busstransport fra sin skole kan oppgi dette i påmeldingsskjemaet. Det tilkommer en egenandel på 50 kroner per person for busstransport til seminaret. Hjem fra seminaret er det lagt opp til at barna blir hentet av sine foresatte som kommer på konserten.

Timeplan Stavangerområdet 2.oktober 2017 (Oppdatert: Seminaret blir i Sola kulturhus)
12-15 dirigentseminar
15 pause
16 barnekorseminar
18.30 konsert

Timeplan Bergen 3.oktober 2016 (Oppdatert: Seminaret blir i Grieghallen)
12-15 dirigentseminar
15 pause
16 barnekorseminar
18.30 konsert

500,- for deltakere dirigentseminar
500,- for deltakende kor
750,- for kor og dirigent
(+ 250,- per dirigent for kor med flere dirigenter)

Deltakeravgiften inkluderer enkel servering og ett sett med Mine Visur/Jolevisur per påmeldte dirigent. Dirigenter som er medlem i Ung i Kor kan få dekket deltakeravgift gjennom Ung i Kor – Vest sitt studiefond. Søknad gjøres enkelt i påmeldingsskjemaet.

Påmelding her! innen 15. september 2017. Bindende påmelding.

Voksne
Alle kor må stille med minimum en ansvarlig voksen i tillegg til dirigent. Korene har selv ansvar for sine egne korister.

mail: vest@ungikor.no
tlf: 93034989

Seminaret er støtte av Bergen kommune og Rogaland fylkeskommune.