Mentorordning for barnekordirigenter

Mentorordning for barnekordirigenter!

Fra høsten 2017 starter Koralliansen en mentorordning for kordirigenter i hele landet! Ung Kirkesang og Ung i Kor har i den forbindelse laget en mentorordning spesielt for barnekordirigenter.

Du kan nå søke om å få være med på denne ordningen sammen med et barnekor som du dirigerer. Ordningen er økonomisk støttet av Kulturdepartementets satsing på kordirigenter. Det er en egenandel på 5000,- kroner som det er naturlig at koret ditt dekker. Søknaden er forpliktende, så før du søker må du avklare med koret ditt at de dekker denne egenandelen. Blant de som søker blir det valgt ut fire dirigenter.

Ung kirkesang og Ung i Kor gjennomfører mentorording for barnekordirigenter to steder i landet, nemlig i Oslo/Akershus, og i Stavanger og omegn.

Besøk http://www.koralliansen.no for å lese mer om mentorordningen eller andre kurs koralliansen gjennomfører.

Ung i Kor er arrangør for mentorordningen som skal være i Oslo og Akershus!

Her vil fire dirigenter vil få muligheten til å bli fulgt opp av Linn Andrea Fuglseth gjennom et år. Linn Andrea jobber som dirigent for Bolteløkka jentekor, i tillegg til å være en mye brukt instruktør på kurs og festivaler. Hun ble i 2014 kåret til Årets barnekordirigent av Ung i Kor.

LES MER OM MENTORORDNINGEN FOR BARNEKOR HER

Comments are closed.