The Brazz Brothers til Rogaland

Ung i Kor – Vest inviterer til storkonsert med The Brazz Brothers og barne-/ungdomskor i Stavangerområdet 21. april 2018. Vil dere være med i koret?

OPPDATERT: PROSJEKTET SKAL VÆRE I VAREN PÅ RANDABERG

The Brazz Brothers er en inspirerende gjeng med seks utrolig dyktige musikere. De er enormt aktive og produktive med 20 plateproduksjoner bak seg, over 3500 konserter over hele verden og utallige prosjekter, workshops og samarbeid med orkester, kor og korps. “The Brazz Brothers er en kollektiv tilstand mer enn det er et band. Ved å nærme seg musikkens opphav og gå tilbake til et punkt før den vestlige kunstmusikken, har de definert sitt eget frigjøringsprosjekt. En musikalsk tilnærming hvor de jakter på det menneskelige fellesspråket som lever i musikken. I The Brazz Brothers bor nemlig en permanent sult og en uslokkelig tørst etter nye groover og uhørte klangfarger.”

JAN MAGNE FØRDE, trompet/ flygelhorn.
KÅRE NYMARK jr. trompet/flygelhorn.
RUNAR TAFJORD, horn.
HELGE FØRDE, trombone.
STEIN ERIK TAFJORD, tuba.
KENNETH EKORNES, trommer.

Vil koret ditt være med i prosjektet?

Vi søker nå barnekor som vil være med i prosjektet. Vi ønsker å tilrettelegge for at et stort aldersspenn skal kunne delta i prosjektet og ser for oss at vi vil dele koret inn i en eldste gruppe (ca. 7.-10. klasse) og en yngste gruppe (ca. 3.-6. klasse). Disse vil gjøre noen sanger hver for seg og noen samlet. Vi vil ta endelig stilling til dette og fordeling av sanger når vi ser hvordan den faktiske aldersfordelingen blant de påmeldte er. Repertoar vil gjøres tilgjengelig i løpet av januar. Korene forbereder seg selv til prosjektet og første fellesøvelse blir dagen før konserten.

Oppdatert 17.01: Utdrag av sangene kan du se her. Noter og demofiler blir sendt digitalt til de påmeldte ved påmelding.

Foreløpig timeplan (med forbehold om endringer)
Fredag 20. april kl. 17-20 (fellesøvelse med pianist)
Lørdag 21. april kl. 10-18 (konsert kl. 17)

Påmelding

Påmeldingsfrist er 04. mars 2018. Det blir en egenandel på 150 kroner per sanger. Det er mulig for korene å justere antall deltakere fram til 9. april. Egenandelen faktureres i april. Bindende påmelding til vest@ungikor.no

Vil du vite mer? Eller har du spørsmål om prosjektet? Kontakt Ung i Kor – Vest på vest@ungikor.no om du lurer på noe

Årsmøte

Parallelt med prosjektet vil Ung i Kor – Vest gjennomføre sitt årsmøte. Representanter fra de deltakende korene i prosjektet oppfordres til å delta på årsmøtet. Mer informasjon om årsmøtet finner du her.

Comments are closed.